Renovaties badkamer, keuken & toilet

Wilt u uw keuken, badkamer of toilet renoveren? Wij helpen u graag en nemen alles voor u uit handen en ontzorgen u bij renovaties. Wij verzorgen maatwerk op hoog niveau. Met oog voor detail én kwaliteit. Tijdens de klus houden wij u te allen tijde op de hoogte zodat u altijd de regie in eigen handen houdt. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook tijdens de uitvoering van uw opdracht.

Badkamer renovatie

Uw badkamer geheel renoveren, alleen uw tegels of huidige sanitair laten vervangen in uw badkamer? Wij helpen u graag. Inclusief het uitzoeken en leveren van tegels en sanitaire voorzieningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken renovatie

Voor het monteren van uw (nieuwe) keuken kunt u op ons rekenen. Bij een keuken renovatie komt meer kijken dan het plaatsen. Het aanleggen van leidingwerk, tegelwerk, plafondafwerking en plaatsing kunt u geheel aan ons overlaten!

Toiletrenovatie

Wilt u alleen uw huidige toilet vervangen, het tegelwerk óf uw gehele toilet renoveren? Voor grote en kleine aanpassingen staan wij persoonlijk voor u klaar om uw gewenste toilet te realiseren.